Eski İstasyon Caddesi’ne neşter!

Lüleburgaz Belediyesi Trafik Master Planı doğrultusunda Hürriyet Mahallesi Eski İstasyon Caddesi’nin terminal istikametinde yol genişletme çalışması yapacak. Bu kapsamda 11 ve 12 Aralık tarihlerinde caddenin Kalmaz Sokak ile D-100 Karayolu arasında kalan kısmının terminale gidiş yönü trafiğe kapatılacak.
Eski İstasyon Caddesi’ne neşter!  

 Lüleburgaz Belediyesi’nin kent trafiğini rahatlatmak amacıyla başlattığı Trafik Master Planı doğrultusundaki çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda D-100’den giriş kısmı orta refüj çalışmasıyla gidiş-geliş şeklinde ikiye ayrılarak trafik ihlallerinin önüne geçilen Eski İstasyon Caddesi’nin aynı bölgesi hafta sonu trafiğe kapatılacak.

 Güzergah nasıl olacak? 

11 ve 12 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek yol genişletme çalışması kapsamında Kalmaz Sokak ile D-100 arasında kalan kısmın terminale gidiş yönü trafiğe kapatılacak. D-100 istikametine çıkmak isteyen sürücüler ise Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi ile Migros arasında kalan Pazaryeri Sokak ile Ulus Caddesi güzergahını takip ederek D-100’e bağlanabilecek.

 Trafik önemli ölçüde rahatlayacak

 Özellikle işe gidiş ve geliş saatlerinde büyük yoğunluğun yaşandığı caddede trafik büyük oranda rahatlayacak. Çalışmanın ardından Kalmaz Sokak ile D-100 arasındaki bölüm iki aracın yan yana durabileceği şekilde kullanıma açılacak.

 Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.