Lüleburgazspor’un yeni hocası belli oldu!

Profesyonel futbol hayatında Gençlerbirliği, Trabzonspor, İstanbulspor gibi birçok takımda top koşturan tecrübeli teknik direktör Metin Altınay, Redoks Lüleburgazspor ile anlaştı.
Lüleburgazspor’un yeni hocası belli oldu!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Teknik adam arayışına çıkan Redoks Lüleburgazspor, eski futbolcu olan tecrübeli antrenör Metin Altınay ile anlaştı. Dün Lüleburgaz’a gelen tecrübeli hoca Metin Altınay, gelir gelmez futbolcular ile tanışıp 8 Kasım Stadında antrenmanlara başladı.

 

Dün öğlen saatlerinde Lüleburgaz’a gelen Metin Altınay, Kocasinan Mahallesi Dutluk Sokakta bulunan Lüleburgazspor yönetim binası ve tesisine gelerek, Lüleburgazspor Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Demirelli ile bir araya geldi.

 

“İSA’LI VE MUSA’LI GÜNLERİNE GERİ DÖNME ZAMANI GELDİ”

 

Gazetemize açıklamada bulunan tecrübeli hoca Metin Altınay, Lüleburgazspor’un geçmişte Trakya bölgesinde çok köklü bir kulüp olduğunu ve eski günlerine geri döndürmek için elinden geleni yapacağını belirtti. Ayrıca Altınay, Lüleburgazspor’un 5 maç yenilmesinin oyuncuların kötü olduğu anlamına gelmediğini belirtti.

 

Öte yandan Altınay, Lüleburgazspor’un artık İsa’lı ve Musa’lı günlerine geri dönmesinin zamanının geldiği de belirtti.

 

METİN ALTINAY KİMDİR?

 

GençlerbirliğiTrabzonspor ve İstanbulspor'un eski futbolcularındandır. Futbola Konya İdman Yurdu altyapısında başladı. Daha sonra 1980'li ve 1990'lı yıllarda BolusporKayserispor , GençlerbirliğiTrabzonsporİstanbulspor ve Şanlıurfaspor'da forma giymiştir. Metin Altınay ayrıca 1 kez Türkiye 18 yaş altı millî futbol takımı formasını giymiştir.

 

Antrenörlük hayatı

 

2000'ların başından Türkiye profesyonel futbol liglerinde yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük yapan bir futbol adamıdır. 2009-2010 sezonunda Güngören Belediyespor'u çalıştırdı ve 2009-2010 sezonunun sonunda Güngören Belediyespor'la 2. Lig'i 2. sırada tamamlayıp 1. Lig'e yükselmeyi başardı.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.