LİAD İSTİHDAM SAĞLIYOR

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) İşsizlere iş garantili kurs düzenliyor.
LİAD İSTİHDAM SAĞLIYOR
Ertan BAYER - Ayrıca kurslara katılacak kursiyerlere Kurs süresi boyunca günlük 20TL kursiyer zaruri gideri ve GSS(Genel Sağlık Sigorta) primi ödenecek.
LİAD Başkanı Cengiz Konca yaptığı açıklamada; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde uygulanan 'Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM)Projesi'nin Satış Elemanı Kursunun Lüleburgaz ayağını LİAD gerçekleştiriyor. Lüleburgaz’da özellikle üyelerimiz içinde hizmet sektörüne kalifiye eleman yetiştirebilmek için LİAD, Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü ve Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü(İŞKUR) ile birlikte başlatılan projeye Liad olarak tam destek veriyoruz. İş sektörlerine kalifiye personel yetiştirilmesinin yanı sıra iş istihdamına katkı vermeyi amaçlıyoruz. İş kollarının her alanı için personel yetiştirilmesinin amaçlandığı projeye dahil olmak isteyen kursiyerlerin en az 10 kişi olması koşuluyla ihtiyaç duyulan alanlarda Üyemiz işverenlerin talebine göre geniş bir portföyde mesleki kursların açılmasını sağlayabiliriz. “dedi.
Kurslara katılacak olan kursiyerler için LİAD dernek binasında mülakat yapıldı ve kurslara katılacak olan kursiyerler belirlendi.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.