İtfaiye eri olmak için ter döktüler

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Daire Müdürlüğü’nün 8 kişilik itfaiye eri alımına müracaat eden adaylar gerçekleştirilen mülakatın ardından zorlu parkurlardan geçerek ter döktü.
İtfaiye eri olmak için ter döktüler  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin 8 kişilik itfaiye eri alımına başvuran 39 kişiden 34’ü mülakat ve parkur uygulamasına katıldı. Adaylar ilk olarak Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay ve daire müdürleriyle Lüleburgaz Belediyesi Personel A.Ş. sorumlularının bulunduğu mülakata girdi. Mülakatta kendilerine sorulan soruları yanıtlayan adaylar daha sonra çeşitli kademeleri bulunan parkur etabını hızlı bir şekilde bitirebilmek için ter döktü.

 

KADIN ADAYLAR DA KATILDI

 

Seçmelere katılan 34 adaydan 3’ünü ise kadın adaylar oluşturdu. Kadın adaylar da mülakatın ardından gerçekleştirilen zorlu parkur etabını hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlayabilmek için yoğun çaba sarf etti.

 

KAMERA İLE KAYIT ALTINA ALINDI

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin itfaiye eri alımlarında bütün adaylar tek tek kamera ile çekildi. Bununla birlikte belediyenin eleman alımları şeffaflık doğrultusunda kamerayla kayıt altına alınıyor. 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:19 tarihinde yazdırılmıştır.