Lüleburgazspor’da yine hüsran

TFF Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Lüleburgazspor, Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi.
Lüleburgazspor’da yine hüsran  

 Lüleburgazspor, grup lideri Tekirdağspor’a 2-0 yenildi. Öte yandan maç biletlerinin geliri, Lüleburgazlı SMA 1 Tip Hastası olan 13 aylık İdil Ayşe Adakan’ın ailesine verilerek tedavi masrafları için katkıda bulunuldu. Ayrıca arka arkaya yaşanan yenilgilerin ardından Lüleburgazspor taraftarları adeta çıldırdı ve “Yönetim İstifa” diyerek kulüp başkanı Yılmaz Can Polat’ı istifaya çağırdı.

Müsabaka 27 Şubat 2022 Pazar günü saat 14.00’da Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynandı. Lüleburgazspor oyuncuları maça ellerinde SMA 1 Tip Hastası olan İdil Ayşe Adakan’ın resminin bulunduğu ve “İdil Ayşe için el ele” yazılı pankart ile çıktılar. Ayrıca bu müsabakaya özel yapılan bilet satışının gelirlerinin tamamı ise SMA hastası İdil Ayşe Adakan için toplanarak İdil’in ailesine teslim edildi.

TARAFTAR; “YÖNETİM İSTİFA”

Oynan müsabakada ise Lüleburgazspor, lider Tekirdağspor’a kendi evinde 2-0 yenildi. Arka arkaya yaşanan birçok yenilginin ardından Lüleburgazspor taraftarları adeta çıldırdı. Taraftarlar devamlı tezahüratlar atarak yönetimi ve Kulüp Başkanı Yılmaz Can Polat’ı istifaya çağırarak “Verdiğin sözlerin hiçbirini tutamadın” dediler.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.