ENSAR VAKFI LÜLEBURGAZ ŞUBESİNDE GENEL KURUL YAPILDI

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi’nin Genel Kurulu yapıldı. 15 Mart 2022 Salı gününün akşamı Lüleburgaz T Cafe’de yemekli olarak yapılan Genel Kurul’da, İki dönemdir başkanlık yapan Eyyup Sabri Erdem güven tazeledi.
ENSAR VAKFI LÜLEBURGAZ ŞUBESİNDE GENEL KURUL YAPILDI  

Genel kurul programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti

Genel kurul programına; 24-25 dönem milletvekili Hüseyin Bürge, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap,  Karadenizliler Derneği Başkanı ve Lüleburgaz Ticaret Odası Başkan Vekili Siyami Aslan,  Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Fahri Özkan, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Lüleburgaz Ak Parti İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Ak Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, AK Parti Kırklareli Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Lüleburgaz İlçe Koordinatörü Tayfur Uygun, AK Parti Kırklareli Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mümin Evren,  Ak Parti Lüleburgaz Belediye Meclis üyesi Sedat Demir, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay, Eğitime Destek Platformu Kırklareli Temsilcisi Selahattin Karanfiler, Ensar Vakfı Kırklareli Şube Başkanı Yavuz Eser, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat,  Önceki dönem Ak parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, Önceki dönem Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İŞKUR müdürü Ahmet Selim Ahmet Selim Keskin, Lüleburgaz Kaymakamlığı  Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Alpaslan Akçakavak, Lüleburgaz Orman Müdürü Nebi Yaşar, Lüleburgaz okul Müdürleri Reşat Albayrak, Sönmez Doğan, Sibel Doğan, Mahmut Dursun Durak, Selahattin Temel, Sahit Aydın, Ekrem Dilek, Cuma Özkara, Erdinç Emiroğlu, İlker Batmaz, Mehmet Şanlıer, Babaeski Teknik Lise Müdürü Bülent Tokat  Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürü İzzet Arslan, Lüleburgaz Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Atakan Demirci, Lüleburgaz’da yaşayan iş adamları  Serdar Balcı, Solmaz Doğan, Mehdi Erginuğuzlu,   Mustafa Güneş,   Yavuz Pekçok, Ak parti Lüleburgaz ilçe Başkan yardımcısı ve Roman eylem planı direktörü Kasım Ant, Lüleburgaz Gençlik Merkezi müdürü Asli Giden Özçelik, TÜGVA Kırklareli İl Temsilcisi Mehmet Doğancan Kamiloğlu ve Ensar Vakfı Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyup Sabri Erdem katıldı.

Genel Kurul’da bir konuşma yapan Ensar Vakfı Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyup Sabri Erdem, “Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Kurulduğumuz günden beri milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetişmesi için gayret ediyoruz, bundan sonra da gayret edeceğiz. Vakit Ensar Olma Vakti diyerek ve bunu Hesabi değil Hasbi bir niyetle, sadece ve sadece Allah rızası için Millete ve Ümmete umut olduğumuzun  şuuruyla bu yola çıktık. İhtiyaç sahibi insanlara sahip çıkmak, derdiyle dertlenmek düsturuyla, karşımızdakini, kendi Annemiz, Babamız, Kardeşimiz, Evladımız kısaca kendi canımızdan bir parça olarak gördüğümüz için bu yola çıktık. Derdine bir parça merhem, sıkıntısına bir nebze çare, kimsesizliğine kimse olmak için bu yola çıktık. Binlerce yıldan beri devlet geleneği olan bu necip milletin her zaman Ümmete umut olmuş ecdadımızın torunları olarak bu geleneğin kıyamete kadar temsilcisi ve devamı olmak için bu yola çıktık. Allah'ın Âlemlere Rahmet olarak gönderdiği Server-i Kainat İki Cihan güneşi Peygamberimiz aleyhisselat-u ves-selam'ın; “Hiçbiriniz kendisi için sevdiğini (istediğini Müslüman) kardeşi için de sevmedikçe (kâmil mânâda) îmân etmiş olamaz.” [Buhârî-Müslim] düsturunu kendimize şiar edinerek bu yola çıktık. Başkasının evladına baktığımızda kendi evladımızın gözlerini görerek kendi evladımıza gösterdiğimiz merhameti, sevgiyi ve hassasiyeti göstermek için bu yola çıktık. Bu yolda, hiç bir hesabımız, beklentimiz, çıkarımız olmadan sadece ve sadece Alemlerin Rabbi olan Allah'ın Rızasını kazanmak için varız. Çünkü biz Ensar’ız. Programımıza iştirak eden kıymetli misafirlerimize şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” Dedi.

Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.