Emniyetten kart dolandırıcılarına operasyon

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) önceki gün Lüleburgaz’da önemli bir çalışmaya imza attı.
Emniyetten kart dolandırıcılarına operasyon  

Ekipler Lüleburgaz’da kart dolandırıcılığı suçu işleyen iki kişiyi yakalayıp hakim karşısına çıkartarak tutuklanmasını sağladı.

Edinilen bilgiye göre; Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Uyuşturucu Madde Ticareti, Kişisel verilerin ele geçirilmesi ve kart dolandırıcılığı suçlarını işleyen  2 şüpheli kişiye  yönelik operasyon başlattı.

Şüphelilerin  ikametlerinde 21.03.2022 Pazartesi günü yapılan aramalarda 329 gram  Esrar, 84.40 gram Metamfetamin, 40 adet uyuşturucu hap ve çok sayıda digital materyal ele geçirildi.

Emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen kart dolandırıcılığı ve uyuşturucu satıcısı şüpheliler B.A ve N.Y .  isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu operasyonla Lüleburgaz’da bir çok kişi ATM kullanırken dolandırılmaktan ve kişisel banka verilerinin başkalarının eline geçmesi tehlikesinden de kurtulmuş oldu.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.