Bursaspor Futbol Okulundan Bursa’ya gezi

Lüleburgaz Bursaspor Futbol Okulu, 100 öğrencisi ile birlikte Bursa’ya gerçekleştirdikleri gezinin ardından Bursaspor ile Ümraniyespor arasında oynanan maçı Timsah Park Stadında izledi.
Bursaspor Futbol Okulundan Bursa’ya gezi  

Bursa’ya gelen genç futbolcular ilk olarak Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde Bursaspor Altyapı ve Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakan Cenkçiler ve Yılmaz Burul’un konuğu oldu. Ardından Bursaspor-Ümraniyespor maçını takip etmek üzere Bitci Timsah Park’a gelen yeşil beyazlı öğrenciler Bursaspor’u destekledi.

Ayrıca Muratlı Bursaspor Okulu ile beraber ortak çalışma yapan Lüleburgaz Bursaspor Futbol Okullarında, Muratlı ve Lüleburgaz’dan toplamda 150 öğrenci bulunmakta. Baş Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Yıldızoğlu’nun olduğu ekipte Kaan Kaplan, Tolga Başaran ve Erhan Gabralı ile beraber eğitim kadrosunda toplamda 4 kişi bulunuyor.

 Amaçlarının Bursaspor’a, Trakya’nın çocuklarını göndermek olduğunu belirten yetkililer ayrıca yeterli bulunan çocukların Bursaspor’a kazandırılması sözünü Yılmaz Burul’dan ve Altyapı Koordinatörlerinden aldıklarını belirttiler.

Öte yandan gerçekleştirilen gezide 3 futbolcu da denemelere davet edildi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.