LÜLEBURGAZSPOR KAPATMA DAVASI YARIN

Sahipsiz kaldığı ve son iki kongresini yapmadığı için kapatılması talebiyle mahkemeye sevk edilen Lüleburgazspor için açılan kapatma davası 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü (Yarın) saat 16.30 da Lüleburgaz Adliyesi’nde görülecek.
LÜLEBURGAZSPOR KAPATMA DAVASI  YARIN  

Şenol Turan’ın Lüleburgazspor başkanlığı döneminde Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan olarak görev yapan ve Lüleburgazspor Kongre üyesi olan Özgür Kaya’nın davaya taraf olarak katılacağı, Lüleburgazspora yeni yönetim kurmak ve kulübü kapatılmaktan kurtarmak için mahkemeye müracaat edeceği öğrenildi.

Lüleburgaz futbol camiasından önemli isimleri davayı izlemek için 18 Mayıs 20222 Çarşamba günü yani yarın saat 16.00 da Adliye de buluşma çağrıları yaparken, taraftar gruplarının da davayı izlemek için Adliye bahçesinde toplanma hazırlıklarına başladıkları bilgisine ulaşıldı.

Uzun zamandır sıkıntılar yaşayan ve sahipsizlikten kapatılmaya kadar giden Lüleburgazspor’un hakkında mahkemenin verileceği karar tüm Lüleburgaz kamuoyu tarafından da merakla takip ediliyor.

Bilindiği gibi Lüleburgazspor Kulübü Başkanlığı’na aday olan Özgür Kaya  Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı  Burak Özcoşar ile birlikte birtakım ziyaretlerde bulunduğu öğrenildi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.