DİSK/EMEKLİ-SEN Babaeski Şubesi’nden imza desteği

DİSK Emekli Sen Babaeski Şubesi, Lüleburgaz Pancar Bölge Şefliği’nin konut alanına çevrilmesine ve satılmasına karşı imza toplayarak destek verdi.
DİSK/EMEKLİ-SEN Babaeski Şubesi’nden imza desteği  

DİSK Emekli Sen Babaeski Şube Başkanı Mehtap Çakır yaptığı açıklamada; “Özelleştirme İdaresi'nce imar planı değiştirilerek tüm itirazlara ve dava sürecine rağmen satışa çıkartılan LÜLEBURGAZ PANCAR BÖLGE ŞEFLİĞİ Alanı hakkındaki Lüleburgaz Halkının haklı mücadelesine DİSK/EMEKLİ-SEN BABAESKİ ŞUBESİ olarak destek eriyoruz. HALKIN MALI, HALKIN KALMALIDIR. YEŞİL ALANLAR ETONLAŞTIRILAMAZ!

NEFES ALMAMIZ ENGELLENEMEZ! BUGÜN LÜLEBURGAZ'AYSA YARIN BİZLERE, BABAESKİ'YE! Rant uğruna birilerinin cebini doldurmak için yapılan her satışa, her yanlışa 'YANLIŞ' demeye, 'DUR" demeye her bilinçli vatandaşımızın duyarlılık göstereceğini biliyoruz. İMZA KAMPANYASI, HER GÜN SAAT 12:30-16:00 SAATLERİ ARASINDA SENDİKA BÜROMUZDA DEVAM EDECEKTİR. TOPLANAN İMZA DİLEKÇELERİ, TOPLU ŞEKİLDE, PEYDERPEY LÜLEBURGAZ HALKININ HAKKINI ARAYAN DOSTLARA TESLİM EDİLECEKTİR. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.

SATILAN HER DEĞER, KAYBOLAN GELECEĞİMİZDİR.

Tüm Babaeski Halkımızı, İMZA KAMPANYASI'na destek vermeye Sendika Büromuza bekliyoruz.” Dedi.

Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu Basın Sözcüsü Hakan Dedeoğlu’da yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Pancar Bölge Şefliği HALKINDIR!. Diyerek İMZA KAMPANYASINA destek veren “ DİSK/EMEKLİ-SEN BABAESKİ ŞUBESİ“ ne  Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu olarak teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:24 tarihinde yazdırılmıştır.