CHP’de Pazartesi halk toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 8 Kasım 1976 tarihinden beri yapılan geleneksel Pazartesi Halk Toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’de Pazartesi halk toplantısı yapıldı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Devrim Gündüz’ün başkanlığında yapılan Pazartesi Halk Toplantısı’nda önce Başkan Devrim Gündüz vatandaşları bilgilendirdi.

Ardından yerel ve genel gündem ile ilgili düşüncelerini belirten partilileri Lüleburgaz’da yaşadıkları sıkıntıları da kürsüde dile getirdi.

Soruların da olduğu toplantıda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, 1 Kasım 2022 Salı gününden (bugün)  itibaren köy ziyaretleri gerçekleştireceklerin de dile getirdi.

Toplantıda söz alan Lüleburgaz’a bağlı Eskitaşlı köyünden Fadıl Akgündüz  Kırklareli mevcut Valisi Birol Ekici’ni çalışmalarını beğendiğini örnek bir yönetici olduğu söyledi.

Fadıl Akgündüz, sözlerini Lüleburgaz’a bağlı  Karaağaç köyünden miraslı arsasına prefabrik ev yapan ancak 3 metre yasasına takıldığı için mağdur olan bir vatandaşın sıkıntısını dile getirerek tamamladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün Lüleburgaz’a bağlı Davutlu, Seyitler, Çengelli ve Çiftlikköy, yarın Karamusul, Kayabeyli ve Alacaoğlu, 3 Kasım 2022 Perşembe günü Eskibedir, Ovacık ve Müsellim, 4 Kasım 2022 Cuma gün ise Sarıcali, Oklalı ve Düğüncübaşı köylerini ziyaret edere buralarda köylülerin toplulaştırma ile ilgili düşüncülerini alacak.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.