İYİ Parti, Babaeski İlçe Başkan Adayı Ragıp Berk, gazetemize açıklamada bulundu

İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı’nda 26 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılacak olan İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde İYİ Parti Babaeski İlçe Başkan Adayı olan Ragıp Berk, gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulundu.
İYİ Parti, Babaeski İlçe Başkan Adayı Ragıp Berk, gazetemize açıklamada bulundu  

İYİ Parti Babaeski İlçe Başkan Adayı Ragıp Berk, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Babaeski İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nın 26 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan 3. Olağan Kongresi’ne katılımınızı önemle rica ediyorum. Önümüzdeki süreç bölgemiz ve ülkemiz açısından son derece önemlidir. İki seçime girecek olan ilçe başkanını ve yönetimini seçeceksiniz. Artık ülkemizdeki siyaset ciddi olarak zorlaşacak ve bunun neticesinde bu süreci iyi yönetecek teşkilatlara ve kadrolara ihtiyaç duyulacaktır. Bu ihtiyacı karşılayacak olan yönetim ruhu iyi partinin kuruluşundan bu güne kadar taşın altına elini sokan, her zorluğa göğüs geren gerçek İyi Partililerdir ve Allah’a şükür İyi Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar omurgasını oluşturan emek ve gönül veren tüm arkadaşlarımın benim yanımda olmasından gurur ve onur duyuyorum. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ne siyasi olarak ne ticari olarak bugüne kadar kimsenin adamı olmadım. Kimseyi arkama almadım. Önce kendime sonra dostlarıma ve ekibime güvendim ama kimseyi de adamım yapmadım, yaptırmadım. Herkes arkadaşım, dostum, kardeşim ve dava arkadaşım olmuştur. Bu günden sonra da öyle olacaktır. Sizlerin her zaman yanınızda olacağım. Partimizi ve siz değerli üyelerimizi yüceltmek için elimden gelen gayret ve çabayı göstereceğimden kuşkunuz olmasın. Buda sizlere sözüm olsun. 3. Olağan Kongremizin başta ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Desteklerinizi beklerim. Saygı ve sevgilerimle. Sağlıkla kalın, Cumhuriyet’le kalın, Atatürk’le kalın.” Dedi.

Ragıp Berk kimdir?

1970 Babaeski doğumluyum. İlk, Orta, Lise tahsilimi Babaeski’de bitirdim. Yüksek tahsilimi de Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Büro Yönetimi bölümünden mezun olarak tamamladım.

Evli ve 2 kız babasıyım. 1945 yılından bu güne 3. Kuşak olarak siyaset yapmaktayım. Daha öncesinde Belediye Meclisi Üyesi Kurucu İlçe Başkanı Sayın İsmet Fıçıcılar’dan sonra İyi Parti Babaeski İlçe Başkanlığı ve akabinde Belediye Başkan adaylığı görevinde bulundum. Sizlerin arasından ve kalplerinden hiç çıkmadım.

İyi Partimizin kurulduğu günden bu günümüze kadar, partimizin başarısı için emek veren, canı gönülden çalışan elini taşın altına sokmaktan çekinmeyen, tüm arkadaşlarımın, ekibimin ve Ragıp Berk’in sözüdür.

Ayrıştıran değil, birleştiren, tüketen değil üreten, oturan değil çalışan, kalp kıran değil gönül alan bir yönetim olacağız.

İlçe yönetimi olarak partimizi siz değerli üyelerimizi çalışmalarımızla yüceltecek ve onurlandıracağız.

Bizlere verdiğiniz desteği sizlere bir değil bin defa helal ettireceğiz.

3. Olağan Kongremizin başta ilçemiz, ilimiz ve tüm ülkelerimize hayırlara vesile olmasını temenni eder, kutsal oylarınızla desteklerinizi bekler.

Saygı ve sevgilerimi sunarım. Sağlıkla kalın. Cumhuriyetle kalın. Atatürk’le kalın.

Ertan BAYER

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Ekim 2024, 05:34 tarihinde yazdırılmıştır.