Uraz Gayrimenkul hizmete açıldı

Lüleburgaz’a Emlak Sektörü’nde yaklaşık 10 yıldan beri çalışan İlke Enginol, kendi Emlak ve Gayrimenkul Dükkanı olan Uraz Gayrimankul’u açtı.
Uraz Gayrimenkul hizmete açıldı  

İnönü Mahalles, Hürriyet Caddesi No: 22-B Lüleburgaz adresinde hizmete açılan Uraz Gayrimenkul’un açılışı için 3 Aralık 2022 Cumartesi günü tören düzenlendi.

Açılış törenine Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, Lüleburgaz önceki dönem Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ertan Bayer, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can,  Lüleburgaz Umumi Emlak Müşavir Müşavirleri Derneği Başkanı Erkan Esen, CHP Lüleburgaz önceki dönem İlçe Başkanları Bülent Metin ve Zevcan Açar, Lüleburgaz Karadenizler Derneği Başkanı Siyami Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlirkte İlke Enginol’un ailesi akrabaları ve arkadaşları katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Lüleburgaz önceki dönem Belediye Başkanı Emin Halebak; “Bugün dünyanın ve Türkiye’nin ne yöne gittiği bilmediğimiz ekonomik olarak çok belirsiz bir ortamdayız. Böyle bir ortamda işyeri açmak büyük cesaret ister. Bu cesareti gösteren İlke kardeşimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Lüleburgaz önceki dönem Belediye Başkan Emin Halebak, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, Emlak Müşavirleri Derneği Başkaı Erkan Esen, Karadenizliler Derneği Başkanı Siyami Aslan ve İlke Enginol açılış kurdelesini kesti.

Açılışta çocuklara kenara çekmek isteyenlere engel olan ve açılış kurdelesini keserken çocukları da yanına alan Emin Halebak, “Çocuklar bizim umudumuz. Umutlarımız hayatın içinde olmalı” dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.