VATAN PARTİSİ BABAESKİ’DE TOPLANDI

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı ve Lüleburgaz ile Babaeski İlçe yöneticileri Vatan Partisi Babaeski İlçe binasında toplanarak güncel konuları görüştüler.
VATAN PARTİSİ BABAESKİ’DE TOPLANDI  

 İl Başkanı Erdal Demirkan görüşme sonrası yaptığı açıklama da; Vatan Partisi’nin her geçen gün güçlendiğini belirterek ilçe yöneticilerinin de katılımıyla durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

Yapılan kamu oyu yoklamalarında halkımızın yüzde 47’ sinin Cumhur İttifakına da, Millet İttifakına da güvenmediğinin görüldüğünü belirten E. Demirkan “Bu durum ulusal çapta yayın yapan TV ve gazetelerde çarpıtılarak yüzde 48 kararsız seçmen gibi gösterilmesi yanlıştır. Tam tersine yüzde 48 kararlı bir seçmen vardır. Hükümete de muhalefete de güvenmediğini, bu ittifakların Türkiye’nin kalkınması ve ilerlemesi için hiçbir programlarının olmadığının bilincinde olan kararlı  bir kitle olduğunu “ vurguladı.

Rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden Vatan Partisi Babaeski İlçe Başkanı Ekrem Karaca’yı ziyaret eden yöneticiler geçmiş olsun dileklerini ileterek Ekrem Karaca’nın biran önce sağlığına kavuşmasını ve tekrar aralarında görmek istediklerini belirttiler.

Ertan BAYER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.