KIRKLARELİ’NDE MİTİNG GİBİ AÇIKLAMA

Kırklareli Merkez’de Volkan Akman İYİ Parti İl Başkanlığı Binasında yapılan kitlesel bir basın açıklaması ile IYI Parti Kırklareli İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
KIRKLARELİ’NDE MİTİNG GİBİ AÇIKLAMA  

İYİ Parti İl Başkanlığında bazı ilçe Başkanları yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin alkışları arasında adaylığını ilk açıklayan adaylardan Volkan Akman burada yaptığı açıklamada,

“Kıymetli zamanlarınızı ayırıp bu gece Kırklareli İYİ PARTİ İl Binamıza gelerek bizleri onurlandıran kurucu İl Koordinatörümüz Sayın Kürşad Yamaner ve Eşi Filiz Yamaner’e değerli İlçe Başkanlarımız
-Merkez İlçe Başkanımız: Sayın Nagihan Alpsoy Özçelik ve Yönetim Kurulu üyelerine  
-Lüleburgaz İlçe Başkanımız: Sayın Nurdan Aksakal Kurtuluş ve Yönetim Kurulu üyelerine,
- Pınarhisar İlçe başkanımız: Sayın Tarık Tekeş ve Yönetim Kurulu üyelerine,
- Demirköy İlçe Başkanımız: Sayın Kader Kınay ve Yönetim Kurulu üyelerine,
- Babaeski İlçe Başkanımız: Sayın Ayhan Akcan ve Yönetim Kurulu üyelerine,
- Kofçaz İlçe Başkanımız: Sayın Erdinç Gürbüz ve Yönetim Kurulu üyelerine,
Belde Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize Yönetim Kurulu teklifimi kabul eden dava arkadaşlarım ve eşlerine Mahalle ve köy Başkanlarım, üyelerimiz ve çok kıymetli hanımefendiler, beyefendiler, basımızın mümtaz temsilcileri, toplantımıza hoşgeldiniz, şerefler verdiniz.
Bildiğiniz üzere Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ve Genel İdare Kurulu üyelerimizin almış olduğu karar neticesinde İYİ Partimiz Türkiye genelinde il ve ilçe kongrelerini gerçekleştiriyor. Bizlerde Vize İlçemiz hariç tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Kurucusu olmaktan şeref duyduğum, 3,5 yıldır da büyük bir onurla il teşkilat başkanlığı görevini yürüttüğüm İYİ Partimizde:  “Kurucular Kurulumuz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Yöneticilerimiz, Belde başkanlarımız ve üyelerimiz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde ben ve dava arkadaşlarım Türkiye genelinde yaşanan Demokrasi şölenine katkıda bulunmak istek ve arzusu ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “ Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar” sözünden ilham alarak ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in “ Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” sözlerinden güç alarak siz değerli misafirlerimizin huzurunda 21 Ocak 2023 Cumartesi günü yapılacak olan İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığının 3. Olağan Kongresinde birleştirici, sevgi dilinin hakim olacağı, kırgınlıkların olmayacağı, sen- ben değil BİZ OLACAĞIMIZ bir yönetim kurulu kuracağıma SÖZ veriyor İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum!
Tüm Delegelerimizin, üyelerimizin ve İYİ Parti ailemizin desteklerini bekliyor ülkemiz, ilimiz ve partimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sedat EVREN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Ekim 2024, 05:34 tarihinde yazdırılmıştır.