Lüleburgazspor, üst liglere futbolcu ihraç etmeye başladı

BAL, ligi takımlarından Anamur Belediyespor’a transfer olan Ali Rıza Gündüz’ün transferinde Lüleburgazspor Kulübü para talep etmezken, futbolcu kendi isteği ile takımın geçen haftaki galibiyet primi olan 20 bin TL’yi futbolcu arkadaşlarına dağıttı..
Lüleburgazspor, üst liglere futbolcu ihraç etmeye başladı  

Lüleburgazspor'un altyapısından yetişerek bölgemizin önemli futbolcularından birisi olan Ali Rıza Gündüz,   yarım sezon için BAL Ligi takımlarından Anamur Belediyespor ile anlaştı.

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “Lüleburgazspor’un üst liglere futbolcu ihraç etmeye başlaması bizleri sevindirdi. Biz bu kardeşimizin transferinden kulüp olarak para talep etmedik. Ancak kendisi Lüleburgazspor’daki abi kardeş hukuğu içinde 4-0’lık Kırklareli Sanayi Spor galibiyet primi olan 20 bin TL’yi transfer paramdan ben ödemek istiyorum dedi. Bizde kabul ettik. Ne mutlu Lüleburgaz’a böyle çocukları var. Darısı diğer çocuklarımızın başına. Güle güler Ali Rıza. Seneye görüşmek üzere” dedi.

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi takımı olan Lüleburgazspor’dan  Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımı Anamur Belediyespor’a transfer olan Ali Rıza Gündüz de sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Bu transferimde bana engel olmayı bırakın tüm kolaylığı sağlayan ve bizlere ailemiz gibi davranan Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Özgür Kaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ebinç ve Selami Taba’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.