Fatma Sürek, defnedildi

Lüleburgaz’da CHP’nin tanınmış simalarından ayakkabıcı Mustafa Tabak’ın yurtdışında yaşayan ablası Fatma Sürek (72) vefat etmişti.
Fatma Sürek, defnedildi  

Merhum Hasan Tabak ile Merhume Leyla Tabak’ın kızı merhum Mehmet Sürek’in eşi, Ebru Sürek, Elif Polat ve Murat Sürek’in annesi olan Fatma Sürek’in cenazesi dün  öğle namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Fatma Sürek’in cenazesine çocukları, kardeşleri ile birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli,  önceki dönem Belediye Başkanı Emin Halebak, İl Genel Meclis Üyeleri Saygun Ersin, Zeki Akın,   CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem CHP İl Başkanları Alaaddin Güncer, Tayfun Okan Çobancık, Lüleburgaz Kocasinan Mahalle Muhtarı Esra Birol, oda ve kooperatif başkanları katıldı.

CHP Kırklareli Milletvekilleri Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu arayarak Mustafa Tabak’a başsağlığı dilerken İl dışında olan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’de cenazeye çelenk gönderdi.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Haziran 2024, 12:56 tarihinde yazdırılmıştır.