Lüleburgaz’ı ağlatan ölüm

Lüleburgaz Belediyesi çalışanlarından Çiğdem Yılmaz (44) izinli olduğu zaman gittiği Hatay’ın Defne ilçesinde kaldığı arkadaşının evinde depreme yakalanarak hayatını kaybetti.
Lüleburgaz’ı ağlatan ölüm  

Mikail Yılmaz ile Sündüz Yılmaz’ın kızı olan Çiğdem Yılmaz dün ikindi namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Çiğdem Yılmaz’ın cenazesinde Lüleburgaz Belediyesi çalışanları göz yaşlarına hakim olamadı.

Özlem Yılmaz Koyunlu’nun kardeşi Yağmur Camici’nin de annesi olan Çiğdem Yılmaz için Lüleburgaz Belediyesi tarafından dün saat 14.30’da Lüleburgaz Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Törene Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer, Gökhan Kaya Atay, Kemal Pektaş, Çiğdem Yılmaz’ın babası Mikail Yılmaz, Lüleburgaz  Belediyesi daire müdürleri, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri ve Lüleburgaz  Belediyesi İşyeri Temsilcisi Ercan Karagöbek,  Lüleburgaz Belediyesi çalışanları katıldı.

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Lüleburgaz Belediyesi İşyeri Baş Temsilcisi de olan Çiğdem Yılmaz için Lüleburgaz Belediyesi önünde yapılan uğurlama töreni ve dualarda Lüleburgaz Belediyesi çalışanları göz yaşlarına hakim olamadı.

Çiğdem Yılmaz’nın cenazesi 13 Şubat 2023 Pazartesi günü ikindi namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nden cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Çiğdem Yılmaz’ın cenazesine Törene Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanu Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer, Gökhan Kaya Atay, Kemal Pektaş, Çiğdem Yılmaz’ın babası Mikail Yılmaz, Lüleburgaz  Belediyesi daire müdürleri, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri ve Lüleburgaz  Belediyesi İşyeri Temsilcisi Ercan Karagöbek,  Lüleburgaz Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Yağız Doruk KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Ekim 2024, 23:24 tarihinde yazdırılmıştır.