ÇOCUK ŞENLİĞİ İHALEYE ÇIKIYOR

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 32. Düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uluslararası Çocuk Şenliği Etkinliği İhalesi 13 Mart 2023 Pazartesi saat 11.30’da Lüleburgaz Belediyesi İhale Komisyonu Salonu’nda ihaleye çıkacak.
ÇOCUK ŞENLİĞİ İHALEYE ÇIKIYOR  

Lüleburgaz Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü çocuk şenlikleri için 336 kalem malzeme satın alımı gerçekleştirecek.

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün malzeme alım ihalesi 13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 11.30’da Belediye İhale Komisyonu Salonu’nda yapılacak.

Alınacak 336 kalem malzemelerin arasında; kırtasiye, elektronik, madalya, boya, t-shirt ve çok sayıda malzeme yer alıyor.

Ayrıca 23 Nisan etkinlikleri boyunca görev yapacak kamera çekimi, resmi bando, maskot bando, karnaval bandosu ve animasyon ekibi kiralaması yapılacak.

Bilindiği gibi Lüleburgaz  Belediyesi’nde bugüne kadar tüm 23 Nisan Etkinliklerini Kültür Müdürlüğü yaparken etkinlik bu yıl Kültür Müdürlüğü’nden alınıp Sosyal Destek Hizmetleri  Müdürlüğü’ne verilmişti. 

Yağız Doruk KAYA

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:14 tarihinde yazdırılmıştır.