Şükrü Karademir, milletvekili adaylığını açıkladı

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Avukat Şükrü Karademir, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret ederek İYİ Parti Kırklareli Milletvekili adaylığını açıkladı.
Şükrü Karademir, milletvekili adaylığını açıkladı  

Şükrü Karademir’e ziyareti sırasında İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatının önemli isimlerinden Mustafa Kenar da eşlik etti.

İYİ Parti Kırklareli Milletvekili adayı Şükrü Karademir gazetemize yaptığı açıklamada; “İYİ Parti Milletvekili olarak Lüleburgaz’a  Kırklareli’ne Trakya’ya ve Ülkeme hizmet etmek için Milletvekili aday adaylığımı açıklamadım. Yanında olanlara ve bana güvenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı olarak yerel ve genel gündem değerlendirmesinin ardından sonra erdi. 

Şükrü Karademir kimdir?

Lüleburgaz’da 18.02.1966 tarihinde doğdum. Aslen Kırcaali kökenli Yörük bir ailenin oğluyum. İlk ve Orta öğrenimimi Lüleburgaz’da tamamladım. Yükseköğrenimimi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yaptım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Eşim Fatma Karademir ev hanımıdır. Oğlum Hasan Berk Karademir İTÜ İnşaat Mühendisliği Lisans, Sabancı Üniversitesi’nde finans alanında Yüksek Lisans eğitimini yapmıştır. Halen bir İngiliz şirketinde finans uzmanı olarak çalışmaktadır. Kızım Berra Karademir, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümünde öğrenim görmektedir. 1990 yılından bugüne Karademir Hukuk Bürosunda Lüleburgaz’da serbest avukatlık yapmaktayım.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.