Sibel Pişkin’den gazetemize ziyaret

İYİ Parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Sibel Pişkin, önceki gün Gazetemiz Hürfikir’in ziyaret etti.
Sibel Pişkin’den gazetemize ziyaret  

Ziyaret sırasında Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ile görüşen Sibel Pişkin’e Asistanı Rüveyda Çavaş da eşlik etti.

İYİ Parti’de bir dönem İlçe Başkanlığı da yaptığını belirten Sibel Pişkin, Lüleburgaz ve Kırklareli’ne daha iyi hizmet etmek için   İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi.

SİBEL PİŞKİN KİMDİR?

Sibel Pişkin 1972 yılında Kırklareli ilinin Babaeski ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

20 yıl serbest avukatlık yapan Pişkin, Kırklareli Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Ayrıca Türkiye Yardımsevenler Derneği Lüleburgaz Şubesi, Yeşilay ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. TEMA gönüllüsüdür. Sibel PİŞKİN, İYİ Parti Lüleburgaz ilçe teşkilatı kurucu yönetim kurulu üyeliği, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, 27. Dönem İYİ Parti Kırklareli 2.sıra Milletvekili Adaylığı, Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Uzman Doktor Ferit Pişkin ile evli, üniversite öğrencisi 2 kız çocuk annesidir.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Ekim 2024, 05:23 tarihinde yazdırılmıştır.