LTSO’da “Hedef Belirleme” eğitimi düzenlendi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nda (LTSO) 27-28 Mart 2023 tarihlerinde “Stratejik Planlama ve Hedef Belirleme Eğitimi” düzenlendi.
LTSO’da “Hedef Belirleme” eğitimi düzenlendi  

Eğitimle ilgili olarak LTSO’dan yapılan açıklamada; “Odamız ev sahipliğinde Trakya’nın sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak hedefiyle, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından  hayata geçirilen “Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Projesi” ve “Trakya Verimlilik Platformu” çalışmalarına kapsamında 27-28 Mart tarihlerinde Eğitmen Halil ÇETİNAY’ın anlatımıyla “Stratejik Planlama ve Hedef Belirleme (Hoshin Kanri) Eğitimi” düzenlendi.

Hoshin Kanri, şirketi bir üst seviyeye çıkaracak strateji ve hedeflerin geliştirilmesini, sonrasında bu stratejilerin ve hedeflerin en üst seviyeden en alt seviyedeki iş gruplarına kadar kırılmasını/hizalanmasını hedefleyen süreç odaklı sistematik bir yaklaşımdır. En önemlisi bu stratejileri ve hedefleri gerçekleştirebilmek için somut bir yol haritası oluşturma sürecidir.

Stratejik Planlama ve Hedef Belirleme Eğitimi ile KOBİ’lerde uzun, orta ve kısa vadeli strateji ve hedeflerin belirlenebilmesi, hedeflerin kırılması ve hizalanabilmesi, hedefler için yol haritası oluşturulabilmesi hedeflenmektedir.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

 


http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.