MEDİKENT HASTANESİ TEMA’LI OLDU

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Lüleburgaz’da bir ilki gerçekleştirerek bir hastanenin tüm personelini TEMA Gönüllüsü yaptı.
MEDİKENT HASTANESİ TEMA’LI OLDU  

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu s SibeL Kocaman’ın  "Beyaz Yakalara Yeşil Yaprak" Projesi kapsamında Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi’nin ortakları, doktorları, hemşireleri, sağlık memurları ve sekterleri dahil tüm çalışanları TEMA Vakfı Gönüllüsü oldu. 

Dünya Sağlık Günü dolayısıyla Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesinde yapılan törende konuşan TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman; "İklim Krizinin yaşandığı son yıllarda ortaya çıkan salgın hastalıklar, doğaya karşı daha duyarlı ve bilinçli olarak topyekûn hareket etmemiz gerektiğini hatırlattı. TEMA Vakfımızın 30.yılında 1 milyon gönüllüyü geçerek doğaya karşı daha duyarlı, ekolojik okur yazar bireyler olarak her gün daha da artıyoruz. O yüzden;  MEDIKENT Hastanesi Baş Hekimi Sayın Op.Dr.Turgay Yücel 'e,  Yönetim Kurulu Başkanı Sayın  Op. Dr. Ferhat Gega'ya,  Hastane Baş Hekim Yardımcısı Sayın Op. Dr Teoman Durukan'a,  Hastane Halkla ilişkiler ve Basın Danışmanı Sara Kaplan'a "Beyaz Yakalara Yeşil Yaprak" projemize gösterdikleri duyarlılıkları için Kocaman teşekkür ederiz.  7 Nisan "Dünya Sağlık Günü"nde böyle anlamlı bir projede yanımızda olan tüm doktorlarımız ve sağlık personelimizin bu özel günlerini kutlar, daha yeşil bir dünyada geleceğimizi hep birlikte kazanmak için TEMA ailemize hoş geldiniz diyorum. İyi ki varsınız.  TEMA Vakfı kurucularımız rahmetli Toprak Dedemiz Hayrettin Karaca ve Yaprak Dedemiz Ali Nihat Gökyiğit' i de bu anlamlı günde rahmetle, saygıyla anıyorum. "dedi

Konuşmanın ardından "Bu kurumun çalışanları TEMA gönüllüsüdür" görselini; , TEMA Vakfı Lüleburgaz eski İlçe  Sorumlusu Sayın Vicdan Aladağ, TEMA Vakfı Lüleburgaz ilçe Sorumlusu  Resul Çokan ,  Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi Genç TEMA Başkanı Büşra Koyun,  Medikent Hastane Müdürü İşletme Direktörü  Dr. İlyas Aslan, Yönetim Kurulu Başkanı   Op. Dr. Ferhat Gega, Hastane Baş Hekim Yardımcısı  Op. Dr Teoman Durukan'a  Proje yaratıcısı TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman  hediye etti.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.