Aslan: Gönüllükte devamlılık esastır

Lüleburgazspor Kulübü eski Başkanı Siyami Aslan, geçtiğimiz Cuma günü Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Fırat Çalışkan’ı ziyaret etti.
Aslan: Gönüllükte devamlılık esastır
Ertan BAYER -Lüleburgazspor’da son zamanlarda yaşanan sıkıntılarla ilgili açıklamalarda da bulunan Lüleburgazspor Kulübü Eski Başkanı Siyami Aslan “Lüleburgazspor Kulübü Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevi gibi görevler gönüllük isteyen görevler ve hizmetlerdir. Gönüllük isteyen hizmetlerin faydalı olması içinde devamlılık esastır. Bunu sağlamayan Lüleburgazspor olayı gibi spora destek veren 110 kişi spordan soğur destek vermekten kaçar” dedi.
Lüleburgazspor Kulübü Yöneticileri ve Lüleburgaz halkının Lüleburgazspor’a fayda sağlayan ile Lüleburgazppr ismi ile toplumda kendine yer bulan ve bulmaya çalışan kişileri de iyi ayırt etmesi gerektiğini vurgulayan Aslan “Ben yöneticilik yaptığım dönemde Lüleburgazspor’u yazarak, konuşarak toplum içinde kabul gören ama maça girerken bir bilet almak istemeyen insanlarla çok uğraştım.” Dedi.
Aslan “Lüleburgazspor’un bugün yaşadığı sıkıntılar beni çok üzdü. Ancak bende iş değil laf üretenler yüzünden çok yıprandım. Lüleburgazspor’da sigorta borçlarının taksitlendirmelerinin bile ödenemeyince, bizim önemimiz şimdi daha iyi anlaşıldı” dedi.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:19 tarihinde yazdırılmıştır.