Lüleburgaz’da 11. Tarım Fuarı başladı

Renkly Fuarcılık tarafından Lüleburgaz’da bu yıl 11’incisi düzenlenen Trakya Lüleburgaz Tarım ve Hayvancılık Fuarı dün saat 10.00’da gerçekleştirilen açılış ile başladı. başladı.
Lüleburgaz’da 11. Tarım Fuarı başladı  

Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde 100 stant ve bin kalem ürünün bulunduğu fuarda traktörler, tarım makineleri ve hayvancılık ekipmanları sergileniyor.

Trakya Lüleburgaz Tarım ve Hayvancılık Fuar’ında 246 beygir devasa Deutz-Fahr 7250 Warrior model traktöre ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

100 farklı stant ve bin farklı markanın ürünün sergilendiğini belirten Fuar Koordinatörü Önder Harbili; ‘’Renkly Fuarcılık Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve KOSGEB izniyle 11’inci kez Lüleburgaz Tarım Fuarını gerçekleştiriyoruz. Lüleburgaz’da Türkiye’de birlik diyebileceğimiz bir şey var aslında. Aynı ilçede senede 2 kere fuar yapılıyor. Mayıs ayında hazırlık öncesinde yapmış olduğumuz fuarda çiftçilerimiz aradıkları ürünleri bulabilecekler. Kapalı Pazaryerinin açık ve kapalı 20 bin metre kare yakın alanıyla tamamen dolu bir şekilde traktörden biçerdövere ekim makinesinden söküm makinesine aradıkları aletleri bulabilecekleri fuar organize ettik. 24-27 Mayıs tarihleri arasında fuar devam edecek. Lüleburgaz’ın Trakya’daki konumu belli, tam orta konumdayız. Edirne çiftçisi, Tekirdağ ve İstanbul çiftçisi de geliyor, konum olarak ve çiftçilik olarak avantajlı bir bölge. En çok rağbet gösterdiği bir fuar oluyor. Türkiye’de şuan üretim sıkıntısı olan bir süreç var. Traktör almak çok zorlaştı. Üretilen traktör olmadığı için termin süresi zorlaştı. Ürün sergisi ve tanıtımı esasına dayalı, aynı zamanda satışta mevcut. Fuara özel bütün ürünlerde çiftçimize indirimler söz konusu ayrı stantlarda. 100 e yakın stantla bin farklı markanın ürünü sergileniyor. Tüm çiftçilerimizi fuarımıza davet ediyoruz. Bir sonraki fuarımız Eylül ayında olacak’’ dedi.

Fuar 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü 21.00’e kadar kadar açık kalacak.

Yağız Doruk KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.