LÜLEBURGAZSPOR 2.LİG’E Mİ ÇIKIYOR ?

Lüleburgaz’da 26 Mayıs 2023 Cuma gününün akşamı Lüleburgaz Yıldızlar Kadın Akademisi’nde gerçekleşen etkinlikte Lüleburgazspor Voleybol takımları kamuoyuna tanıtıldı.
LÜLEBURGAZSPOR 2.LİG’E Mİ ÇIKIYOR ?  

Lüleburgazspor,  Akademi Voleybol Takımı’nın lisanslı oyuncularını bünyesine alarak Kadın Voleybolu branşını açmış oldu.

 Lüleburgazspor’un bu yıl Bölgesel Lig’de oynaması planlanırken gecenin sürprizi Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Özgür Kaya’dan geldi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede Lüleburgazspor Voleybol Şube Sorumlusu ve 2. Başkanı Ömer Kahveci yaptığı konuşmada bir yıl içinde yaşanılanları ve süreci anlattı.

Ömer Kahveci; “Mahkemeden aldığımız ve Çöp poşetine konulmuş kulübümüz bugün futbol takımıyla BAL ligine, hentbol takımıyla 2.Lig Play- Off yükselme maçlarına ve kadın voleybol takımlarıyla bölgesel lige gidiyor. Başka branşlarda da atılıma devam edeceğiz Bu gurur hepimizin, Gecenin sürprizini ise başkanımız Özgür kaya açıklayacak”  diye konuştu.

Büyük tezahürat ve alkışlarla kürsüye çıkan Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Özgür Kaya ise yaptığı konuşmada; “Bugüne gelmemizde büyük özveri gösteren yol arkadaşım olan yöneticilerimize, futbol takımızın hocalarına,  futbolcularına ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bu şanlı formayı giyen meleklerimizin başaracağına inanıyorum. Bizim yeni öğrendiğimiz bir şey var. Voleybolda başka bir takımın haklarını satın alarak 2. Lig’de oynamak mümkünmüş. Bizde bunun girişimlerine ve görüşmelere başladık. Bu proje gerçekleşirse inşallah seneye Lüleburgazspor 2. Lig’de olacak ve biz Meleklerimizi tüm Türkiye gibi televizyonlarda izleyecek ve onlarla gurur duyacağız.” Dedi

Lüleburgazspor’un yetiştirici kulüplerle anlaşarak bir vitrin takımı olacağını ve Lüleburgaz’ın sporcu cenneti olacağının altını çizen Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Özgür Kaya’nın konuşmasının ardından voleybol minik, genç, yıldız takımları ve 19 Mayıs kupasını kazanan hentbol erkek takımı tek tek sahneye davet edilerek toplu resim çekildi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı gece birlikte söylenen 10.yıl marşıyla sona erdi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.