Emniyet’ten RAM ziyareti

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamındaRehberlik ve Araştırma Merkezi ziyaret edildi.
Emniyet’ten RAM ziyareti  

Gökhan KAN- İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, beraberindeki emniyet mensupları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette TSO Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ndeki engelli gençlerle bir araya geldi. Kendilerine çeşitli hediyeler veren Emniyet Müdürü Karakuş ve polis mensuplarını çok sıcak bir şekilde karşılayan RAM öğrencileri aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını gözler önüne serip polis amca ve ablalarına sarıldılar. Bir öğrenci ise aldığı telsizle talimatlar yağdırıp ortamı neşeye boğdu.
TSO Okul Müdürü Salim Tuncer ve Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Yücel Bilgiç, İlçe Emniyet Müdürü Karakuş ve yanındaki emniyet mensuplarına sınıfları gezdirdikten sonra kısaca RAM hakkında bilgilendirme yaptılar.
Karakuş, “ Teşkilatım ve şahsım adına bu yavrularımıza destek için ne gerekiyorsa yapmak için her zaman hazırız. Çünkü onlar bizim yavrularımız” dedi. Okul Müdürü Tuncer de Emniyet Teşkilatı’nın her zaman kendilerine destek verdiğini, bundan sonra da her zaman destek vereceklerini bilmelerinin kendilerine güç verdiğini belirterek teşekkür etti.
Okul önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.