Vali Ekici, yıldırım hızı ile Büyükkarıştıran’a geldi

Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde bulunan çok programda çıkan yangının ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici, yıldırım hızı Büyükkarıştıran’a geldi.
Vali Ekici, yıldırım hızı ile Büyükkarıştıran’a geldi  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici, Lüleburgaz ilçemize bağlı Büyükkarıştıran beldesinde 10 Ekim 2023 Salı günü Büyükkarıştan Çok Programlı Anadolu Lisesinin çatısında çıkan ve yangın söndürme ekiplerimiz tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen okulda incelemelerde bulundu.

Büyükkarıştan Çok Programlı Anadolu Lisesinin çatısında çıkan yangının ardından okula gelen Valimiz Sayın Birol Ekici, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını takip ettiler.

 Yangının kontrol altına alınarak söndürülmesinin ardından okul binasında incelemelerde bulunan Valimiz Sayın Birol Ekici, yetkililerden bilgiler aldı.

Valimiz Sayın Birol Ekici, yangının söndürülmesinin ardından okulda yaptığı açıklamada, 16.00'da çıkan yangının söndürüldüğünü söyledi. Çatıda tadilat sırasında yangının çıktığını ifade eden Valimiz Sayın Birol Ekici, okulda eğitim öğretime bir süre ara verildiğini, okulun gerekli tadilatın ardından eğitime açılacağını belirterek, "Çatımız tamamıyla yanmış durumda, çocuklarımızı güvenli şekilde okuldan çıkardık, bir can kaybımız yok. Büyükkarıştıran'a, Kırklareli'mize ve milletimize geçmiş olsun diliyorum. En kısa sürede okulu tamir edeceğiz ve tekrar eğitim öğretime açacağız "dedi.” Denildi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.