Memolife yeni yerinde hizmete girdi

Lüleburgaz’da yaşayan işadamları Selami Taba ve Osman Karagöz’ün sahibi olduğu Memolife Döner geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz İstanbul Caddesi Bercadia AVM yanında bulunan yeni yerinde hizmete girmişti.
Memolife yeni yerinde hizmete girdi  

Lüleburgaz İstanbul Caddesi Bercadia AVM yanında yeni yüzü ve dekorasyonuyla hizmete giren Memolife Döner  dün saat 14.00’te açılış töreni düzenlendi.

Döner yeri ve 3 katlı yemek salonu ile hizmete giren Memolife  Döner Salonu’nun açılışına  İYİ Parti Trakya Koordinatörü Kürşat Yamaner, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can,   CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ertan Bayer, AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, Celali Aşireti Dernekleri  Federasyon Başkanı Mustafa Avcı ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri,  Celali Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Ebinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Lüleburgazspor Denetim Kurulu Başkanı Özgür Kaya, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ethem Oruç,  İYİ Parti Lüleburgaz İl Genel Meclisi Aday Adayı Oktay Mutlu ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Memolife Döner sahibi Selami Taba ve Osman Karagöz gazetemize yaptığı açıklamada; Lüleburgaz’da ilk açtığımız mekanın alanı küçük olduğundan dolayı yer sıkıntısı çekiyorduk. İstanbul Caddesi’nde açtığımız yeni dükkanımız ile daha geniş bir topluluğa hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tereyağlı, kaşarlı, zurna ve ekmek arası döner lezzetlerimiz aynı şekilde devam ediyor. Lüleburgazlı vatandaşlarımızı bu lezzeti tatmaları için işletmemize davet ediyoruz” dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.