ATA’MIZI ANDIK

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, ölümünün 85. Yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Lüleburgaz’da da saygı ve özlemle anıldı.
ATA’MIZI ANDIK  

Lüleburgaz tören alanında düzenlenen anma programına CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan,  Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın Torun Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal,  İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit ve Gazi aileleri, Muhtarlar, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fahri Cömert,  Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç,  AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdusamed Kayalı,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can,  MHP Lüleburgaz İlçe  Başkanı Tacettin Altay, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş,   Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Şaban Kızıltan, oda ve dernek temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Sırası ile Lüleburgaz Kaymakamlık Çelengi,  65. Mekanize Piyade Komutanlığı Çelengi, Lüleburgaz Belediyesi Çelenginin sunulmasının ardından   saat 09.05’te bayraklar yarıya indirilerek 2 dakikalık siren sesi ile saygı duruşunda bulunuldu.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören alanındaki resmi çelenk sunma programı sona erdi.

Çelenk sunma programında ki program  sunumuna  vatandaşlar tepki gösterdi.

Resmi çelenk suna töreninin ardından siyasi partiler ve STK’lar çelenk sunumu yaptı.

10 Kasım Atatürk’ü  Anma Programı saat 10.00’da Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYFA) düzenlenen program ile devam etti.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.