MEDİKENT’TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAHVALTISI

Lüleburgaz’da buluna Özel Medikent Hastanesi 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Lüleburgaz’a hizmet etmiş bir grup emektar öğretmene hastanenin kafeteryasında bir sabah kahvaltısı düzenledi.
MEDİKENT’TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAHVALTISI  

Hastane yetkililerinden  aldığımız bilgiye göre, 24 Kasım Cuma günü  sabah 10.00’da başlayan sabah kahvaltısına Ünal GÜLERYÜZ, Necla GÜLERYÜZ, Ali ASLAN, Sevgi ASLAN, Nadiye TANGÜL, Ahmet TANGÜL, Ayşe CANKAR, Timur CANKAR, Nedim ORCAN, Hüseyin ÖZTÜRK, Mustafa AYDEMİR, Necati KAYHAN ve Hüseyin YETİM isimli emekli öğretmenler katılım gösterdi.

Öğretmenlik anıları ve anlatılan hikayelerle neşe içinde geçen sabah kahvaltısında Medikent Hastanesi Başhekimi Op. DR. Turgay YÜCEL, Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ferhat GEGA, Başhekim Yard. Op. Dr. Teoman DURUKAN ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Dt. Handan ÇAĞLAYAN da bulundular.

Hastane anı defterine duygu ve düşüncelerini  kaleme alan öğretmenler hastane yönetimi tarafından hazırlanmış olan çiçek ve hediyelerin taktimi ve fotoğraf çekiminin ardından hastaneden ayrıldılar.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.