Emin Halebak, Belediye Başkan Adaylığını açıkladıLüleburgaz’da 18 Nisan 1999-26 Nisan 2018 yılları arasında 19 yıl 8 gün Belediye Başkanlığı yapan Emin Halebak, dün Gazetemizim İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Lüleburgaz’da 4 dönem üst üste seçilen tek belediye başkanı olduğunu beliren Emin Halebak, Lüleburgaz halkının kendisine hala ilgi gösterdiği söyledi.
Lüleburgaz’ın sınıf atladığını da dile getiren Emin Halebak, “ Lüleburgaz ilçesi artık sınıf atlayan kentler arasında olduğu için daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. Bunun için adayım Önümüzdeki günlerde daha net açıklamalar yapacağım” dedi.
Gazetemizim İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan da ziyaretten dolayı Emin Halebak’a teşekkür edip başarılar diledi.
Bilindiği gibi Emin Halebak, 1999 ve 2004 yıllarında Demokratik Sol Parti’den (DSP) 2009 VE 2014 yıllarında da Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Lüleburgaz Belediye Başkanı seçilmişti.
Ertan BAYER http://www.hurfikir.com.tr adresinden 05 Şubat 2025, 15:55 tarihinde yazdırılmıştır. |