Ziraat Odası köy ziyaretlerine devam ediyor

Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca, Meclis Başkanı Benan Demirhindi, Meclis Başkan Yardımcısı Selçuk Saygın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Alacaoğlu Köyü Muhtarı Ünal Çetin, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Alaattin Çakal, Yönetim Kurulu Üyesi Ve Ceylanköy muhtarı Recep Yetiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhan Uzuntekin, Erhan Uçar, Muzaffer Alsan, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Alparslan Gündoğdu ile birlikte Umurca Köyünde Ertuğrul Köyünde Muhtar Ahmet Zengin, Sakızköy Köyünde Ziraat Odası Temsilcisi Metin Özdemir ve Emirali Köyünde İrfan Kırcı ile üye ve üreticileri ziyaret etti.
Ziraat Odası köy ziyaretlerine devam ediyor  

.Ziyarette ilaç, sıvı gübre, traktör toprak hazırlama, pulluk demiri, patik çeşitleri vb. sebze fidesi satışları, her türlü meyve fidanı satışları, aşılı yumurtalık tavuk satışları, buğday, ayçiçek, mısır ve her türlü sebze tohum satışları gibi oda faaliyetleri hakkında ve odanın ziraat mühendisleri tarafından köylere oda hizmet aracı ile gidilerek her türlü bitki hastalıkları, sorunları ve bilgilendirmelerinin yapılmakta olduğuna dair bilgiler verildi.

Ziyaretin bir diğer amacı da üyelerin odaya davet edilmesi ve çiftçilerin taleplerini köylerinde almak, iletişimi güçlendirmek olarak açıklandı.

Ayrıca ziyarette muhtarlıklara yağmurölçer hediyesi de verildi. Odadan yapılan açıklamada; “Üyelerimiz, çiftçilerimiz ve köy muhtarlarımız ile temsilcilerimizin sıcak ve candan karşılamaları, hoş sohbetleri için çok teşekkür ederiz. Muhtarlıklarımıza yağmurölçer hediyesini teslim ederek, 2024 Üretim yılında bol bereketli ve kazançlı bir yıl diledik. Saygılarımızla. denildi.

Barış Can KORKMAZ

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.