Lüleburgaz Öğretmen Evi her gün 100 kişiyi ağırlıyor

Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü Sönmez Doğan ilçe basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.
Lüleburgaz Öğretmen Evi her gün 100 kişiyi ağırlıyor  

Öğretmenevinde samimi bir atmosferde geçen buluşmada, Müdür Sönmez Doğan kurumun işleyişi hakkında ve yemekler hakkında bilgiler aktardı verdi.

Öğretmenevinde hafta içi her gün ortalama 100 kişi yemek yiyor. Yemek servisi 12.00’da başlayarak 14.30’a kadar devam ediyor. Yerinde gelip öğle yemeklerini yiyen müşteriler dışında Lüleburgaz ve beldelerinde bulunan okullara da yemek servisi sağlanıyor. Dağıtım aracı günde ortalama 100 kilometre mesafe kat ederek yemek dağıtımını gerçekleştiriyor.

Kurumda yemek fiyatları öğrenciler için 3 çeşit yemek 50 lira, sivil kişilere ise 4 çeşit yemek 110 lira olarak belirlenmiş durumda.

Öğretmenevi Müdürü Sönmez Doğan konu hakkında; “Amacımız kar etmek değil, zarar etmemek. Burada toplumsal, sosyal bir hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Tüm satışlarımız vergili ve özenli. Satışlardan elde edilen kar öğretmenevimizin ihtiyaçları için kullanılıyor. Buraya öğrenciler, öğretmenler, veliler gibi pek çok insan geliyor. Bizim götürdüklerimizin dışında günde ortalama 100 kişiyi ağırlıyoruz. Bazen daha da fazla oluyor.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.