Lüleburgaz’ın 21 yıllık güzellik uzmanı

Lüleburgaz’da bulunan Azman Pasajı’nda, 2. katta hizmet veren Estetica Güzellik Merkezi her geçen gün hizmetlerine bir yenisini katarak ilerliyor.
Lüleburgaz’ın 21 yıllık güzellik uzmanı  

Güzellik Uzmanı Nuray Kanar 21 yıllık mesleki tecrübesinin yanında 11 yıldır da kendi işletmesinin sahibi olarak müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

Estetica Güzellik Merkezi’nde saç kesimi, ombre, kalıcı makyaj gibi bir kuaför ve güzellik merkezinin bünyesinde bulunan her türlü hizmet sunulmakta. İşletmede sadece kadınlar değil erkeklere özel hizmetler de mevcut. Saç-kaş tasarımı gibi pek çok çeşit hizmet erkek müşterilere de sunulmakta.

Ayrıca işletme sahibi Nuray Kanar bir kara kalem sanatçısı ve dövme hizmeti de sunmakta.

Pazar hariç haftanın 6 günü hizmet veren Estetica’nın 10 yıldır süregelen müşteri ilişkileri mevcut.

İşletme sahibi Kanar yaptığı açıklamada; “Kalitenin tesadüf olmadığına inanıyorum. 21 yıllık mesleki tecrübemin yanında 11 yıldır kendi işletmemin sahibiyim. İşe temelinden başladım ve hem sektörde çalışarak hem kurslarda belgelerimi alarak üzerine kata kata severek ve aşkla bu işi bu güne kadar taşıdım. 0’dan başladığım bir iş ve üzerine koyarak ilerlemek için mücadele ettim. Amacım her zaman kaliteli hizmeti müşterime sunmak ve gelen insanları burada memnun edecek şekilde ağırlamak. Çoğu müşterim bunu gördüğü için sağ olsunlar bizi tercih etmekten vaz geçmiyorlar ve 10 yıldır bizi tercih eden insanlar var. Hepsine çok teşekkür ederim, tüm halkımızı atmosferimizi görmek adına işletmemize bekleriz.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.