Murat Mahir Altan’dan sendikalara ve kent konseyine ziyaret

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, önceki gün Lüleburgaz’ın en önemli sendikaları olan Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi, Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi ve Lüleburgaz Kont Konseyi’ni ziyaret etti.
Murat Mahir Altan’dan sendikalara ve kent konseyine ziyaret  

Murat Mahir Altan, Lüleburgaz’ın içerisinde de ziyaretlerini Eski Sanayi Sitesi Bacalı Çarşı, Mehmet Eşref Efendi KYK Yurdu  ve İstek Okulları ile devam ettirdi.

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan’ın 19 Mart 2024 Salı günkü seçim çalışma programı saat 11.00’da AK Parti Lüleburgaz  İlçe Başkanlığı’ndan hareket edilerek saat 11.30’da  Lüleburgaz  Eski sanayi sitesi 3. Etap ve bacalı çarşı esnaf ziyareti ile başladı.

Murat Mahir Altan’ın ziyaretlerine eşi Gülşen Altan, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi  Adayları, AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  AK Parti Lüleburgaz Kadın Kolları ve AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları katıldı.

Murat Mahir Atlan, Lüleburgaz Eski Sanayi Programı’nın ardından saat 13.30’da  Lüleburgaz  Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç’i ziyaret etti.

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç ile Lüleburgaz’ın sorunları ile ilgili sohbet eden Murat Mahir Altan daha sonra saat 14.00’te Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş’ı,  saat 14.45’te de Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş’ü ziyaret etti.

AK  Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, saat 15.30’da Mehmet  Eşref Efendi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Erkek Yurdu Müdürü Serkan Sayıyıldız’ı ziyaret etti.

Gündüz ziyaretleri saat 16.15’te İstek Okulları ziyareti ile sonra erdi.

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Atlan’ı gece programı saat 20.30’da Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi -2’de buluşması ile başladı.

Buradan hareket eden ekip sırası Dere Mahallesi, Yılmaz Mahallesi ve Yıldırım Mahallesi’ni ziyaret etti.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.