Murat Mahir Altan’dan resmi kurumlara ve okullara ziyaret

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, seçim çalışmaları kapsamında Lüleburgaz’da bulunan resmi kurumları, okulları, dernekleri ve yurtları ziyaret etti.
Murat Mahir Altan’dan resmi kurumlara ve okullara ziyaret  

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan  ve eşi Gülşen Altan, seçim çalışmaları kapsamında Bahçe Şehir Koleji, Karayolları Şube Şefliği, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Kız Öğrenci Yurdu,  Zirve Spor Kulübü Derneği, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği, Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğü, Lüleburgaz Şehitliği, TİGEM, Lüleburgaz Orman Fidanlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Murat Mahir Altan ve Gülşen Altan’a AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve sevenleri eşlik etti.

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu konuşmalarda; “Göreve geldiğimizde; yeni imar planımızın içerisinde bulunan şehir stadyum alanına modern ŞEHİR STADYUMUNU yapacağız. Mevcut şehir stadımızın bulunduğu alanı MİLLET PARKI olarak düzenleyip alt kısmını 1000 araçlık otopark yapıyoruz. Güçlü bir LÜLEBURGAZSPOR için belediye imkânlarıyla mümkün olan her türlü destek sağlanacak olup Lüleburgaz’da sporun her alanında BAŞARILI OLAN SPORCULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ. Gençlerimiz için tenis kortu, buz pisti, olimpik havuz gibi alanlardan oluşan yeni SPOR KOMPLEKSİ yapılacak.” Diyerek projelerini anlattı.

Ertan BAYER

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.