AK Parti’den birleştirici iftar

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, 23 Mart 2024 Cumartesi günü Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi’nde iftar yemeği düzenledi.
AK Parti’den birleştirici iftar  

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın olduğu sokak ile Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu Bahçesi’nde düzenlenen iftar yemeğime yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

İftar yemeğine katılan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan  ve eşi Gülşen Altan,  AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Lüleburgaz İlçe   Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları ve vatandaşlar faha sonra şükür duası yaptı.

İftar programından sonra iftara katılan vatandaşlar AK Parti Lüleburgaz Belediye Başka Adayı Murat Mahir Altan ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan; “Mevcut belediye yönetiminin ihmallerinden dolayı her yıl çok sayıda vatandaşımızın can verdiği, çevre yolunun yapılması için tüm bürokratik engelleri kaldıracağız. Ulaştırma Bakanımız Sn. Abdülkadir URALOĞLU’nun ilçemiz ziyaretinde 2024 yılı için çevre yolu ihalesi sözünü aldık. ÇEVRE YOLUNU YAPIYORUZ! 1980’li yıllardan sonra ilçemizde alt yapı ile ilgili sorunlar her geçen yıl büyüyerek artmıştır. Yeni yerleşim alanları dahil şehrimizin tüm ALT YAPISINI tamamen yeniden yapacağız. Mevcut Belediye yönetiminin yanlış uygulamaları nedeni ile UTANARAK YAZIYORUZ! İLÇEMİZDEKİ BÜTÜN ŞEHİR İÇİ YOLLARINI YENİDEN YAPACAĞIZ.” Dedi.

Ertan BAYER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.