Lüleburgaz TEMA, Türkiye birincisi oldu

Türkiye'nin dört bir yanından, TEMA Vakfı’nın, İl temsilcileri, İlçe ve Mahalle sorumluları ile yardımcıları ve Genç TEMA 'ların katılımlarıyla, TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı 14 - 17 Ağustos 2024 tarihlerinde İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.
Lüleburgaz TEMA, Türkiye birincisi oldu  

Toplantıda; Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük, Verimlilik, Eğitim, Savunuculuk, Onur Ödülleri de sahiplerini buldu.

Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük Ödülleri’nde TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluğu yerel basında en çok yer alan sorumluluk olarak 1’inci oldu.

600 temsilcilik içerisinde TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluğu,  ‘Yerel Basında İstatistikler’ de 180 okul günü boyunca toplam 402 haberle Türkiye 1’incisi olarak zirveye yerleşti.

TEMA Vakfı’nın Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, 3 yıl üst üste Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük ve Eğitim Çalışmaları Ödüllerini almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, emeklerinden dolayı basın mensuplarına, aktif gönüllülerine, okul idarecileri, öğretmenleri ve tüm TEMA gönüllülerine teşekkür etti.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Eylül 2024, 21:32 tarihinde yazdırılmıştır.