Yeşiller Partisi’nin parti binası açıldı

Lüleburgaz Eşsözcüsü Sahir Uçar “Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi olarak bizler 4 A, yani 4 Adalet ile kendisi ve doğa ile barışık bir şekilde yaşayan insanlar istiyoruz. İktisadi, tanınma, çevre ve iklim katılım adaleti istiyoruz”
Yeşiller Partisi’nin parti binası açıldı  

Gökhan KAN- Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin Lüleburgaz’daki hizmet binasının açılışı gerçekleştirdi.
Açılış kurdelesi kesilip parti binası resmen hizmete açıldıktan sonra partinin Lüleburgaz Eşsözcüsü  Sahir Uçar yaptığı konuşmada açılışa katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. Uçar “ İnsanca yaşayabilmenin, dik durabilmenin, en basit ve sıradan ihtiyaçlarımıza erişebilmenin bu kadar zor olmadığı, işsizliğin, geçim sıkıntısının, horlanmanın, ayrımcılığın, eş ve aile baskısının, gündelik şiddetin hayatımızı zehir etmediği, içtiğimiz suyun, yediğimiz yemeğin, soluduğumuz havanın sağlığımıza zarar verdiği endişesini taşımadığımız bir yaşam mümkün mü? Evet, 4 A, yani 4 Adalet ile mümkün. Ülkemizde adalet en çok konuşulan, ama eksikliği en fazla hissedilen bir sözdür. Karşılaştığımız sorunların çoğu adaletsizlikten ve eşitsizlikten kaynaklanıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi olarak bizler 4 A, yani 4 Adalet ile kendisi ve doğa ile barışık bir şekilde yaşayan insanlar istiyoruz. İktisadi, tanınma, çevre ve iklim katılım adaleti istiyoruz” dedi.
Açılışa Kırklareli Eşsözcüsü Ertuğrul Öksüz, Lüleburgaz Eşsözcüleri  Meral Garip Tunç ile Sahir Uçar, EMEP İlçe Başkanı Aytekin Bulut, Tema temsilcisi Hakan Dedeoğlu ve partililer katıldılar.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:19 tarihinde yazdırılmıştır.