“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, ülke gündemi ile ilgili değerlendirmede bulundu.
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”  

Başkan Ayhan Demirelli yaptığı açıklamada; “Yüce Türk milletini temsil etmek üzere meclise gönderilen Türk milliyetçilerinin  sözde lideri, Grup toplantısında konuşma yapan BAHÇELİ, eski bir Bebek Katili olan Apo ’nun Türkiye Büyük Millet Meclisinde “Gelsin, Konuşsun” diyerek, teröristen medet uman  açıklamalarda bulunması acziyetin göstergesidir. Tabi bu açıklamaları duyan ve dinleyen  ÖZGÜR efendi kumarbaz edasıyla “ Elimi arttırıyorum, Kürtlere devlet teklif ediyorum.” diye bir açıklamada bulundu. Bu açıklamaya bizimde bir cevabımız var "Babanın  toprağını mı veriyorsun u..n" derler, daha öncede haddini aşan konuşmalar yapan Bahçeli ve Özeli buradan uyarıyoruz, Türk – Kürt kardeşliğinin ilelebet sürdüğü ve süreceği bir toplumda hala ayrıştırma yoluna gitmek ve bu tür söylemlerde bulunmak, kirli siyasetten öte bir şey değildir.

Aynı topraklarda, aynı değerler uğruna, canını, malını, tüm varlığını hiçe sayan Türk Milletine, Kürt, Roman, Laz ve Çerkez ayırımı yapılamaz. İşgüzar genel başkanların TBMM çatısı altında teröristi cesaretlendiren konuşmalar yapmasının ardından şehit ve yaralıların olduğu TUSAŞ'a baskın yapmaları pekte manidar gelmedi. Ağzından çıkanı kulağı duymayan siyasetçilere Türk Milleti adına "Bahçeli, Özel elinizi gördük ve REST" diyoruz. Çocuklarımızın katilinin Gazi meclisimizde  bulunmasına  ve konuşmasına  izin vermek isteyen  PKK  terör örgütünün sözde lav edilip  bitmesini isteyen Devlet aklının  Türk devletinin aklı olmadığı Amerika’nın aklı olduğu gün gibi aşikardır. Halkımıza açık çağrımızdır: Ülkemizin bütünlüğü için sözde büyük partilerden istifalarınızı verin.

Bağımsız Türkiye Partisi Lüleburgaz ilçe Başkanı Ayhan Demirelli” dedi.

Haberi Merkezi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Ekim 2024, 13:33 tarihinde yazdırılmıştır.