Alkollü gençler Lüleburgaz’ı karıştırdı

Lüleburgaz’da alkollü 2 genç dün saat 14.30 sıralarında Yapı Kredi Bankası önünde tartışmaya başladılar.
Alkollü gençler Lüleburgaz’ı karıştırdı

Tartışmadan çevredeki vatandaşlarda rahatsız olunca Yapı Kredi Bankası önünde park halinde bulunan 39 SU 553 plakalı otomobile zarar vermeye çalıştılar.

Duyarlı vatandaşlar araya girerek, park halindeki aracı darp edilmekten kurtarırken, alkollü gençleri olay yerinden uzaklaştırdılar.

Baltayı taşa vurdular

Eski Edirne Caddesi istikametinden Turgutbey Caddesine doğru gitmek isteyen alkollü gençler yol boyunca genç, yaşlı, çocuk, bayan demeden sözlü olduğu kadar, el kol hareketleriyle de vatandaşları darp etmeye çalıştılar.

Alkollü gençler bu davranışları sergilememeleri konusunda çevredeki vatandaşlar tarafından özellikle genç kız ve bayanlardan uzak durmaları konusunda uyarıldılar.

Uyarıları kale almayan alkollü gençler terör estirmeye devam edince olanlar oldu.

Halk bir anda galeyana geldi

Alkollü gençler çevreye verdikleri sıra dışı rahatsızlığı az daha canlarıyla ödeyeceklerdi. Linç edilmekten son anda Polis kurtardı.

Turgutbey köyünde ikamet ettiği iddia edilen G.G isimli genç kan revan içerisinde acılar içinde yerde kaldı.

Celaliye köyünde ikamet ettiği iddia edilen B.K isimli genç ise Polisleri görünce soluğu Polis aracının içinde aldı. Polislerin çağrıları üzerine 112 Acil Servis olay yerine geldi. Yapılan ilk müdahalenin ardından G.G en yakın sağlık kuruluşuna, B.D ise gözaltına alındı.

Konuyla ilgili her iki gencin köylüleri başta olmak üzere çevredeki vatandaşlar şunları söylediler.

“ Öğlen vakti, herkes işinde gücünde olduğu bir saatte alkollü iki gencin Turgutbey Caddesi Çeşme Meydanı istikametinden Cumhuriyet İlköğretim Okuluna doğru yürüdüğünü fark ettik. Çevreye verdikleri rahatsızlıkla tüm dikkatleri üzerine çektiler. Kahvede oturan vatandaşlara küfür ettiler. Yolda yürümekte olan genç kızlar, çocuklar ve bayanlara da küfür ederek, vurmaya çalıştılar. Hatta birkaç bayan ve çocuk zorla kaçmayı başardı. Duyarlı vatandaşlar alkollü gençleri sakin olmaları konusunda sürekli uyardı. Onlar aldırış etmemeleri ise olayları tamamen tetiklerken, son anda Polis sayesinde biri yediği dayak sonrasında yere yığılarak, diğeri de Polise sığınarak linç olmaktan kurtuldular. Merak ediyoruz. Bu gençlerin hiç anneleri, babaları, bacıları yok mu? Aynı davranışları onlara yapılmasını isterler mi? Lüleburgaz’da bu tür magandaları kesinlikle ne görmek, ne de böyle bir olay duymak istiyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Lüleburgaz insanı sakin ve sağduyulu bir şekilde yaşamını sürdürerek, bu tür olaylara geçit vermeyeceğinden herkesin bilgisi olsun.” Haber Merkezi

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.