Ressamlara büyük ilgi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Resim Sempozyumu, geçtiğimiz Pazar Günü başlamıştı.
Ressamlara büyük ilgi
Ertan BAYER –Dün akşam saat 17.00’de kapanışı yapılan resim sempozyumu süresince vatandaşlar Lüleburgaz’a gelen ressamlara büyük ilgi gösterdi.
Bir hafta boyunca Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda resim yapan sanatçılar Kongre Meydanı’nda yapılan Taksim Gezi Parkı, protestosunu da izlediler.
Lüleburgaz’da açık havada ve halkın içinde resim yapmanın anlatılmaz bir mutluluk olduğunu belirten ressamlar “Lüleburgaz’da Kongre Meydanı’nda halkın içinde ve açık havada çalışmalarımızı yaptık.  Lüleburgaz Belediyesi güzel bir organizasyon yapmış. Zaman zaman burada bulunan dinlenme çadırında vatandaşlarla sohbet ettik. Lüleburgaz’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Lüleburgaz  Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Resim Sempozyumu’nun düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Lüleburgaz Tek Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri “Lüleburgaz’da da Resim ve Müzik bölümü var. Bu sempozyum özellikle resim bölümünde okuyan arkadaşlarımız için çok faydalı oldu. Bu arkadaşlarımız kendi bölümleri ile ilgili uluslar arası kişilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar. Lüleburgaz Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dediler.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.