Ticaret Odası'nda Okandeniz dönemi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri önceki gün Lüleburgaz 80. Yıl Ortaokulu’nda yapıldı. Seçimlerde Ergin Okan Deniz ile Selçuk Bayraktar Oda Başkanlığı için mücadele etti. 14 meslek grubunda adayların yarıştığı seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre Ergin Okan Deniz’in başkanlığına destek veren listeler seçimin galibi oldu.
Ticaret Odası'nda Okandeniz dönemi Ertan BAYER - Gökhan KAN

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı organ seçimleri önceki gün 80. Yıl ortaokulunda yapıldı.

Seçimlerde Ergin Okandeniz ile Selçuk Bayraktar, oda başkanlığı için yarıştı.  Başkan adaylarından Ergin Okan Deniz seçimlere 2. Meslek grubundan, Selçuk Bayraktar’da 11. Meslek grubundan katıldı.

Seçimlerde 1. Meslek grubundan  Sadettin Ermut ve Erdoğan Altınay, 2. Meslek grubundan Ömer Arda, Naci Özen, 3. Meslek grubundan Siyami Aslan,  Hasan Boz, Ali Ahmet Büyükbüce, 41 meslek gurubundan  İlhami Cebelli,  Mehmet Gürel Balkan,   Şerif Günay, 5. Meslek grubundan Ahmet Yıldıray Sayar, Mustafa Güneş, 6. Meslek grubundan Kadri Erol, Cemil İldeş,  7. Meslek  grubundan Ahmet Girgin, Hüseyin  Harun Erçetin,  8. Grupta Faruk Uyar, Aydın Ersin, 9. Grupta Hüseyin Bilgiç, Süleyman Tokgöz, 10 grupta Zafer Girgin, Ercan Daloğlu, 11. Grupta Mustafa Gamsız, Rahmi Bayraktar, 12. Grupta Şevket Muntaş, Recai Pürtük, 13. Grupta İsmail Dağcı, Aziz Vurucu, 14. Grupta Halit Kaplan, Metin Küçük  seçime girdi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kesim olmayan seçimlere göre  Ergin Okan Deniz’in desteklediği liste seçimleri kazandı.

Seçilen meslek grubu başkanlarından oluşan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, bu hafta toplanarak önce meclis başkanını daha sonra da oda yönetim kurulunu seçecek.

Oda yönetim kurulu da kendi arasında yaptığı toplantıda Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nı seçecek.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.