LİAD ve TSO güç birliği kararı aldı

Lüleburgaz İş adamları Derneği (LİAD) ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek iş birliği yapma kararı aldılar.
LİAD ve TSO güç birliği kararı aldı
Gökhan KAN-LİAD yönetiminin yeni seçilen LTSO Yönetimini tebrik etme vesilesi ile yapılan toplantıya Liad yönetim kurulu üyelerinden Başkan Cengiz Konca, Başkan yardımcısı Suat Kayalı, Genel sekreter Şadan Canaz, Yönetim kurulu üyelerinden Hasan Hamiş, Özkan Gürbüz ve İbrahim Turut katıldı.
Toplantıda konuşan LİAD Başkanı Cengiz Konca ” LİAD olarak yeni oluşan yönetime hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için geldik. Ayrıca bu zamana kadar tam anlamı ile sağlayamadığımız koordinasyonun sağlanması adına da buradayız. Ticaret ve sanayi odamız bizim en önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan birisi.  Biz LİAD olarak kendi çapımızda iş dünyası adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.  Bundan sonraki dönemlerde Lüleburgaz iş hayatında bu iki kurumun ortak birçok faaliyeti ve projeleri olabilir. Olmasını arzu ediyoruz. Biz yeni oluşan yönetime her türlü katkıyı vermeye hazırız. İsteğimiz el ele güçlerimizi birleştirerek daha faydalı işler ortaya çıkartalım. Üyelerimize fayda sağlayalım, iş dünyası gelişsin Lüleburgaz gelişsin. Lüleburgaz gelişme potansiyeli yüksek olan bir yer. Bizler iş dünyası STK’ları olarak bu gelişmeye katkı sağlamalıyız” dedi.
Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz ise;” LİAD yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizden beklentiler büyük. Bizim hedeflerimiz de çok büyük. Bu hedeflere ulaşma adına LİAD’ın sahip olduğu tecrübelerden ve fikirlerden yararlanmak istiyoruz. Bundan sonraki dönemlerde bu tarz koordinasyon toplantılarını daha sık yapalım. Ortak projeler üretelim. El ele birbirimize destek olalım. Biz oda olarak her türlü sizinle ortak faaliyetler yapmaya hazırız. Yeni dönem daha güzel olacak ümit ediyorum. İlk hedefimiz yeni bir hizmet binası yapmak. Ondan sonrası ise koşturmaktır” dedi.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.