Buse Naz’ı zayıflama hapımı öldürdü ?

Buse Naz’ı zayıflama hapımı öldürdü ?
Gökhan KAN  -Genç yaşta hayata gözlerini yuman Buse Naz Şen’in cenazesi 10 Temmuz Çarşamba günü Şehit Pilot Salih Seyhan Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında yeni mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bulgaristan göçmenlerinden Şükrü Şen'in torunu, Anadolu Lisesi öğretmenleri Aynur-Ramadan Şen ve emekli öğretmen Gülfiye Arda'nın yeğeni, Lüleburgazspor eski kalecilerinden Sabri Şen ve Nazikter Şen'in kızları Buse Naz Şen, geçtiğimiz Salı günü Kırklareli Devlet Hastanesi’nde kalp krizi geçirip hayata gözlerini yummuştu.
Atatürk Anadolu Lisesi 11-E sınıfından mezun olan 17 yaşındaki genç kızın, bilinçsizce zayıflama hapı kullandığı ve bu sebeple kanında genetik rahatsızlığa rastlandığı ve buna bağlı olarak kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Buse Naz Şen’in iki defa kalbinin durduğu ve Salı günü ise hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.
Buse Naz Şen’in cenazesi 10 Temmuz Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Şehit Pilot Salih Seyhan Camii'nde kılınan Cenaze Namazı sonrası Yeni Mezarlıkta toprağa verilirken ailesi ve sevenleri ile birlikte okul arkadaşları kendisini yalnız bırakmadı. 
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Ekim 2024, 17:27 tarihinde yazdırılmıştır.