Tansel Barış Odaları ziyaret etti

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan eski Milletvekili Tansel Barış, 23 Ağustos Cuma günü Oda ziyaretlerinde bulundu.
Tansel Barış Odaları ziyaret etti

Gökhan KAN- Tansel Barış’a ziyaretleri sırasında Tayfun Erel ve Avukat Emrah Arslan da eşlik etti.

İlk olarak Lüleburgaz Ticaret ve sanayi Odası’nı ziyaret eden Barış, burada Meclis Başkanı Gürel Balkan ve Yönetim kurulu Üyelerince karşılandı. Şehir dışında bulunan TSO Başkanı Ergin Okandeniz ziyarete katılamadı.

20 yıldır siyasetin içinde bulunduğunu ve CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve bir dönem Milletvekilliği yaptığını belirten Barış “ Bilgi ve tecrübelerimi halkımızın hizmetine sunmak için aday adayı oldum. Başkan olmak için aday adayı olmadım. Daha iyi başkan olacağıma inandığım için yola çıktım. Herkesin gıpta ile bakacağı bir Lüleburgaz’ı yaratmak arzusundayım. Bunu yaparken de projelerimizi hep birlikte meslek odalarımızla birlikte yapmak istiyorum. Halkımızın sıkıntılarını dinleyerek çözümler bulma arzusundayım” dedi.

Meclis Başkanı Gürel Balkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Tansel barış’a başarılar diledi.

 

Terziler Odası 

Tansel Barış ve beraberindeki heyetin ikinci ziyareti ise Terziler Odası’na oldu. Oda Başkanı Ahmet Kurnaz ile bir araya gelen Barış, yaşanacak güzel bir Lüleburgaz için meslek Odalarından destek istedi.

 

Berberler Odası

Tansel Barış, daha sonra berberler ve Kuaförler Odası’na geçip Başkan Yüksel Akın ve Oda Yönetim kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Barış oda başkanı ve üyelerin desteğini istedi. Oda Başkanı Akın Tansel Barış’a ziyaret sebebiyle mutlu olduklarını ve Lüleburgaz için hayırlısını dilediklerini belirtti.

 

Elektrikçiler Odası ziyareti

Oda ziyaretlerinin sonuncu durağı Elektrikçiler Odası oldu. Oda Başkanı Yılmaz Özeltin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tansel Barış ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayıp kutladılar. Barış’a başarılar dilediler.

Tansel Barış burada yaptığı konuşmada herkesin yaşamaktan haz duyacağı kenti oluşturmak için harekete geçtiğini ve bunu yaparken de Lüleburgaz halkı ile Oda ve sivil toplum kuruluşlarının öneri ve projelerini değerlendirip hep birlikte yapmak istediğini söyledi.

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.