Minibüs şoförlerine “Emniyet” ayarı

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce 27 Ağustos Salı günü Terminal karşısı Güven Kıraathanesi’nde şehir içi minibüs şoförlerine yönelik toplantı düzenlendi.
Minibüs şoförlerine “Emniyet” ayarı

Gökhan KAN- Emniyet Amiri Serkan Derin, Trafik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Zekeriya Kahraman, Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç ve TDP memurlarının katıldıkları toplantıda Şehir içi minibüslerden gelen şikâyetler anlatıldı ve şoförlerin sıkıntıları dinlendi.

Trafik Şube Amiri Kahraman, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan kooperatife bağlı şoförlere defalarca eğitim verdiklerini ve kurallara uymayan şoförlere kanunlara istinaden yapılan uygulamalarda ceza kesildiğini belirtti. Özellikle fazla yolcu, far ve minibüs içerisine asılan aşırı sayıda bayraklardan dolayı sıkıntılar yaşandığını belirterek şoförlerin yolculara nezaket kuralları içinde saygılı davranmalarını istedi. Bazı şoförler ise özellikle Zübeyde Hanım Parkı ve Pınarhisar yolu üzerinde çift sıralı park eden araçlar nedeniyle sıkıntı çektiklerini ifade ettiler. Bir sürücü ise “Benim aracıma aşırı hızdan ceza kesilmiş. Eğer bu araç 86 km hız yapıyorsa cezayı hemen öderim” dedi. Komiser Yardımcısı Kahraman da hemen fotoğrafı kendisine gösterdi. Sürücü susmak zorunda kaldı ve “Tamam demek ki bizim araç hız yapmış” dedi.

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.