Korkutan kaza

Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi Mobilyacılar Çarşısı’nda önceki gün saat 14.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki ağır yaralandı.
Korkutan kaza

Alınan bilgiye göre 39 TA 291 plakalı aracı ile Yeni Sanayi Sitesi’nde seyir halinde olan Hüseyin T.  (21), ilerken sağ taraftan aniden önüne  plakasız bir motosiklet çıkınca motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Okan Kurşun (19) ile motosiklet sürücüsün arkasında bulunan Orkun Kurşun (16)  motosikletin üzerinden havalanarak yere düştü.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Ambulansı ile Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Acil servise sevk edilen yaralılardan Orkun Kurşun’un kalbi ambulansta durdu. Ambulans içinde ve acil serviste yapılan ilk yardım müdahalesi sonunda Orkun Kurşun hayata döndürüldü.

Orkun Kurşun’un hayati tehlike kaydı ile Çorlu Reyap Hastanesi’ne sevk edilirken kafatası filmi çekilmek üzere Lüleburgaz’da bulunan özel bir hastaneye sevk edilen Orkan Kurşun’da Çorlu’ya sevk edildi.

Kaza yerinde bulunan vatandaşlar motosikletin sanayi sitesi içinde çok hızlı gittiğini ve uyarıları dinlemediğini dile getirdiler.  Polis, Yeni Sanayi Sitesi kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Öte yandan Lüleburgaz Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşlar kendilerine bakılmadığını belirterek görevlilerle tartıştı. Ertan BAYER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.