Ödeme günleri açıklandı

Lüleburgaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca merkezi düzenli yardım programlarına ait ödeme günleri açıklandı.
Ödeme günleri açıklandı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada Eşi Vefat Etmiş Kadınlara yönelik yardım programı (EVEK) ile Muhtaç Asker Ailesi Yardım (MAAY) programı ödemelerinin çift aylarda ( Şubat, Nisan, Haziran, Ağustos, Ekim, Aralık) yapılacağı, şartlı eğitim ve şartlı sağlık (ŞESY) yardım programı ödemelerinin ise tek aylar olan Ocak, Mart, Mayıs, Temmuz, Eylül ve Kasım aylarında yapılacağı bildirildi.

Vakıf Müdürü Gürkan Güler, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik yardım programı ve muhtaç asker ailesi yardım programı hak sahibi ödemelerinin ayın 24’ü ile 28’i arasında yapılacağını belirtti. Güler “ TC kimlik numarasının son rakamı “0” olanlara ödemeleri 24’ünde, “2” olanlara 25’inde, “4” olanlara 26’sında, “ 6” olanlara 27’sinde vke “8” olanlara ise 28’inde yapılacaktır. Ödeme günü hafta sonu Cumartesi gününe gelenler Cuma gününden, Pazar’a gelenler ise Pazartesi günü ödemelerini alabileceklerdir.

 

(ŞESY) Şartlı Eğitim ve Şartlı Sağlık Yardım Programı hak sahibi ödemeleri ise Ocak, Mart, Mayıs, Temmuz, Eylül ve Kasım aylarının 24 ve 28’i arasında ödenecektir. TC numaralarına ödeme günleri MAAY ödemelerinde olduğu gibi yapılacaktır” dedi. Gökhan KAN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.